Han skulle skjuta mig.

Tror du inte jag vågar skrek han i mitt öra..de ekade fram i köket. Om inte jag kan få dig så ska ingen annan ha dig heller. Pistolen laddas och trycks mot mitt huvud. Jag skriker till och hör min minsta ropandes vad händer mamma? Ingen fara älskling ingen fara stanna där du är.
De enda jag kunde se framför mig var att mina barn skulle se mig bli skjuten. Att barnen skulle få leva utan sin mamma.. jag viskar..förlåt, jag tar tillbaka dig..jag älskar dig..de tar imot. Jag känner mig äcklad men måste rädda situationen som råder för tillfället. För mina barns skull, hade de bara barit ja hade jag inte brytt mig..


kvinnovåldet måste stoppas! Nu är min frigiven o ja har fortfarande fängelse!

Ja är en av de 15 000 i sverige med skyddande identitet.
Alldeles för lite åtgärder och information finns de för de hä kvinnorna.
Under de kommande veckan kommer ja återkomma med olika kvinnors minnen från ett överfall som de har varit utsatt för från sin pojkvän, man eller ex.

I min situation råder så att han nu kommit ut idag och jag har kollat dörrar, pratat med person skydd och familjerätten. Livet kommer inte längre bli som det varit. Men samtidigt blir jag så förbannad och trotsig!
Jag har haft full koll genom en person som tagit ´reda på vart han ständigt rör  sig och på de sättet känt mig någorlunda trygg. Samhället tycker redan att jag har tillräckligt med skydd, vilket vi kan vara oense om men det  ja i ett annat inlägg.

Jag vill att de kvinnor som läser detta och varit med om detta är med och skickar in sina upplevelser. Kanske del som alltid ställer sig frågan "men varför lämnar du inte honom tidigare" får sig svar. Kanske det är en början
Sleför dig berätta för någon anonymt eller vill ha hjälp.

Iallafall denna vecka kör vi en mäns våld mot kvinnor! Skicka era histoier antingen under kommentarer.

Hoppas alla får sköna drömmar! God Natt / meeee

RSS 2.0